Implantologie

Bij Tandartspraktijk Spanjers, bieden wij een scala aan implantologische behandelingen. In principe wordt de gehele implantologische behandeling bij ons in de praktijk uitgevoerd. Naast het plaatsen van de implantaten en het aanpassen van de prothese / het vervaardigen van de prothese of kroon, vindt ook de nazorg bij ons plaats. Indien u doorverwezen bent door uw eigen tandarts naar onze praktijk, dan vindt de nazorg in samenwerking met uw eigen tandarts plaats.

Geen mond is hetzelfde en er is veel mogelijk op het gebied van implantaten. In overleg met u zal gekeken worden wat in uw specifieke geval, de beste oplossing is. In sommige gevallen bestaat de mogelijkheid dat in 1 dag de implantaten worden geplaatst en de prothese geplaatst wordt. Deze behandeling heet: “Active in one day. Hieronder vindt u uitgebreide informatie over de “Active in one day” behandeling.

Voor algemene informatie over implantaten, animaties en afbeeldingen van het proces van het plaatsen van een implantaat, klikt u hier.

 

Active in one day

Een kunstgebit op implantaten klaar in één dag!

Na één dag kunt u weer zonder problemen lachen, eten en praten met een prothese die perfect blijft zitten.

Heeft u ook hinder van een slecht zittend kunstgebit? Wellicht heeft u al herhaaldelijke correcties uit laten voeren, maar baat dit niet. Dit kan heel vervelend zijn voor uw sociale leven: slissen bij het praten, los gaan zitten tijdens een gezellig diner of geen appels of andere hardere dingen meer kunnen eten. Ook vrijuit lachen is vaak niet meer vanzelfsprekend.

Indien bovenstaande klachten u bekend voorkomen, dan is een prothese op implantaten wellicht dé oplossing voor u. Uw kaak slinkt door implantaten niet meer, waardoor uw prothese perfect blijft passen. Het onderhouden is heel eenvoudig en uw kunstgebit zal niet meer los gaan zitten tijdens het eten en praten.Bovendien kan het plaatsen van de implantaten en het aanpassen van uw kunstgebit nul binnen één dag gerealiseerd worden.

Zo ziet één “Active in one day” behandeling eruit:

In de ochtend worden er door tandarts Spanjers onder plaatselijke verdoving de implantaten geplaatst en ’s middags wordt hierop uw nieuwe onderprothese op vastgeklikt. Dit is de zogenaamde klikprothese, een prothese waar u uw leven lang profijt van heeft!

U merkt direct dat uw huidige klachten over zijn en weer vrijuit kunt lachen, praten en eten.

Eigen bijdrage:

Een implantaatgedragen prothese vereist bij een tandeloze onderkaak doorgaans een eigen bijdrage van €250,00 en wordt verder vergoed vanuit de basisverzekering. In andere gevallen is uw eigen bijdrage geheel afhankelijk van de wijze waarop u bent verzekerd. Laat u goed informeren door uw specialist.

 

Informeer bij ons naar uw mogelijkheden voor een kunstgebit op implantaten binnen één dag.

Meer informatie over implantaten vindt u ook op www.natuurlijk-aantrekkelijk.nl.